3D fóliový balon - Lion 72x58cm

Představujeme vám 3D fóliový balon - Lev v rozměrech 72x58 cm. Tento ohromující balon je vytvořen ve stylu 3D a představuje nádherného lva, který přinese do vaší výzdoby neuvěřitelný efekt.

55 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

128190

590461012819

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL25.10.
Osobní odběr – Zásilkovna28.10.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám 3D fóliový balon - Lev v rozměrech 72x58 cm. Tento ohromující balon je vytvořen ve stylu 3D a představuje nádherného lva, který přinese do vaší výzdoby neuvěřitelný efekt. Tento balón je navržen tak, aby co nejvěrněji napodoboval vzhled pohádkového lva. Jeho detaily, textura a barvy vytvářejí iluzi 3D efektu a přinášejí do místnosti působivý prvek divočiny. S rozměry 72x58 cm je tento fóliový balon dostatečně velký na to, aby okamžitě upoutal pozornost. Jeho výrazná velikost činí z něj skvělý středobod pro vaši výzdobu nebo dekoraci. Tento 3D fóliový balón je ideální pro různé příležitosti, včetně narozenin, párty, tematických oslav, divadelních představení, školních akcí a dalších. Může sloužit jako samostatná dekorace nebo jako součást větší výzdoby.

3D fóliový balón - Lev je zábavný a vizuálně úchvatný způsob, jak přidat do vaší výzdoby nádech divočiny a exotiky. Nechte tohoto majestátního lva zapůsobit na vaše hosty a vytvořte si nezapomenutelné a jedinečné atmosféru.

  • Šířka: 72 cm
  • Výška: 58 cm
  • Balónek je dodáván s brčkem
  • Balón po naplnění heliem létá
  • Možnost nafoukat heliem nebo vzduchem
30 podobných produktů ve stejné kategorii