Fóliový balón - Myšák Mickey 60x58cm Zvětšit

Fóliový balón - Myšák Mickey 60x58cm

Mickey Mouse, ikonický kreslený hrdina, je známý a milovaný po celém světě. Tento veselý myšák, který poprvé ožil pod rukama Walta Disneyho v roce 1928, se stal symbolem radosti, přátelství a nekonečných dobrodružství.

140 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

9917192-92

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL28.10.
Osobní odběr – Zásilkovna29.10.
Popis výrobku
Popis výrobku

Mickey Mouse, ikonický kreslený hrdina, je známý a milovaný po celém světě. Tento veselý myšák, který poprvé ožil pod rukama Walta Disneyho v roce 1928, se stal symbolem radosti, přátelství a nekonečných dobrodružství. Mickeyho optimismus, odvaha a láska k přátelům ho činí nezapomenutelným a oblíbeným hrdinou u dětí i dospělých.

Tento nádherný fóliový balón s motivem Mickeyho Mousea je dokonalou dekorací pro každou dětskou oslavu či narozeniny. Mickeyho přátelský úsměv a klasický černobílý design balonu dodají vaší oslavě speciální šarm a potěší všechny přítomné.

Balón má praktické rozměry 60x58 cm, což z něj činí výraznou a atraktivní dekoraci, která určitě upoutá pozornost. Můžete ho nafouknout heliem, aby se vznášel ve vzduchu a vytvářel ještě magičtější atmosféru, nebo vzduchem, pokud ho chcete použít jako součást stolní dekorace či fotokoutku.

Nenechte si ujít příležitost udělat z vaší oslavy nezapomenutelný zážitek s tímto nádherným fóliovým balónem Mickey Mouse. Mickeyho přítomnost přinese do vaší oslavy radost a kouzlo, které si budou všichni pamatovat ještě dlouho po skončení akce.

Specifikace:

  • Počet kusů: 1
  • Rozměry: 60x58cm
  • Barva: černo-bílá

30 podobných produktů ve stejné kategorii