Kovový model - Tank T-34-85 RUDY 102, 1:43

Sběratelský kousek: S měřítkem 1:43 je tento model ideálním přídavkem do vaší sbírky vojenské techniky.  Tank T-34-85 byl klíčovou součástí sovětské a později i polské vojenské techniky v období druhé světové války a let po ní.

590 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

181021

5905422181021

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL11.09.
Osobní odběr – Zásilkovna12.09.
Popis výrobku
Popis výrobku

Objevte kouzlo historie s naším exkluzivním modelem pásový tank T-34-85 RUDY v měřítku 1:43. Tento přesně zpracovaný model kombinuje kovové a plastové prvky, čímž zajišťuje autentický vzhled, který si zamiluje každý sběratel vojenské techniky. T-34-85 RUDY není jen obyčejnou replikou; je to pocta jednomu z nejslavnějších tanků druhé světové války a jeho nezapomenutelné roli ve filmovém průmyslu.

Tank T-34-85 byl klíčovou součástí sovětské a později i polské vojenské techniky v období druhé světové války a let po ní. Díky svému výkonu a odolnosti se stal legendou na bojišti. Naše modelová replika zachycuje všechny detaily, které udělaly T-34-85 ikonou – od jeho charakteristických pásů až po impozantní výzbroj.

Název "RUDY 102" je odvozen z polského televizního seriálu "Čtyři tankisté a pes", kde tento konkrétní tank a jeho posádka - včetně věrného psa - sehráli klíčovou roli. Seriál, který získal srdce diváků svým příběhem o bratrství, odvaze a dobrodružství, zvýšil popularitu T-34-85 RUDY a učinil ho symbolem polské odvahy a hrdinství.

Proč si vybrat tento model?

  • Autentické zpracování: Každý detail na tomto modelu byl pečlivě propracován, aby odrážel skutečný vzhled tanku T-34-85, včetně jeho ikonického designu a výzbroje.
  • Sběratelský kousek: S měřítkem 1:43 je tento model ideálním přídavkem do vaší sbírky vojenské techniky. Jeho historická hodnota a spojení s kulturním fenoménem dělají z něj unikátní a cenný kousek.
  • Pocta historii a kultuře: Vlastněním tohoto modelu si připomenete hrdinské příběhy z období druhé světové války a současně oživíte vzpomínky na milovaný televizní seriál "Čtyři tankisté a pes".

Tank T-34-85 RUDY není jen modelem vojenského vozidla; je to kus historie, který v sobě skrývá příběhy o odvaze, přátelství a nezlomném duchu. Nechte se unést časem s tímto exkluzivním modelem, který je perfektním dárkem pro každého sběratele nebo milovníka vojenské historie.

  • Délka modelu: cca 19 cm
  • Rozměry balení: 10,5 cm x 23 cm x 17 cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii