Kreditní nůž 65mm

Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o kreditní kartu. To co ale vytahujete z kapsy není kreditka, ale kapesní kreditní nůž. Je velmi praktický a v kapse se Vám neotevře.

185 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

1602

5903181040917

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL11.09.
Osobní odběr – Zásilkovna12.09.
Popis výrobku
Popis výrobku

Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o kreditní kartu. To co ale vytahujete ze sáčku není kreditka, ale kapesní kreditní nůž. Je velmi praktický a v kapse se Vám neotevře. Vhodné pro každého, kdo rád chodí do lesa na houby. Originální kreditní nůž pro každého.


Jak to funguje?

  • Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o obyčejnou kreditní kartu. Ale ne! Když ji vytáhnete z kapsy, přemění se na kapesní kreditní nůž, který je připraven na akci. Kreditní nůž 65mm vás nikdy nezklame - je malý, praktický a spolehlivý.


Výhody, které oceníte:

  • 1. Diskrétnost a bezpečnost

Kreditní nůž 65mm dokonale zapadne do vaší peněženky, čímž se stává neviditelným strážcem vašeho dobrodružství. Nikdo by nečekal, že tato nenápadná „kreditka“ skrývá v sobě mocný nástroj.

  • 2. Maximální praktičnost

Jeho kompaktní rozměry vám umožní mít jej vždy u sebe, aniž by zabral spoustu místa. Navíc, díky jeho designu se v kapse neotevře, takže je naprosto bezpečný.

  • 3. Všestrannost

Odřezávání hub, otevírání balíčků, příprava svačiny v přírodě nebo nouzové situace – Kreditní nůž 65mm je tu pro vás v každé situaci.


Parametry:

  • Délka čepele: 65 mm
  • Materiál: tvrdá ocel