Kvítky na označení sklenic 10ks

Tyto praktické a stylové kvítky vám umožní jednoduše označit vaši sklenici a udržet si přehled o tom, která sklenice je vaše.

65 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

WSZ3

590077914323

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL25.10.
Osobní odběr – Zásilkovna28.10.
Popis výrobku
Popis výrobku

Nové kvítky pro označení sklenic - perfektní způsob, jak si vyznačit a personalizovat vaše sklenice! S našimi kvítky na označení sklenic už nikdy nebudete mít problém se zaměňováním sklenic na společenských akcích, oslavách nebo rodinných setkáních.

Tyto praktické a stylové kvítky vám umožní jednoduše označit vaši sklenici a udržet si přehled o tom, která sklenice je vaše.

Set kvítků obsahuje různé barevné možnosti a designy, což vám umožní si vybrat ten, který nejlépe vyjadřuje váš styl a osobnost. Můžete si je vybrat podle barvy, tvaru, vzoru nebo i podle vašich oblíbených motivů. S kvítky pro označení sklenic si můžete vytvořit i svůj vlastní systém označování, abyste měli jedinečný a originální způsob identifikace vaší sklenice.

Jsou jednoduché na používání - stačí je jednoduše přichytit na okraj sklenice a můžete si vychutnat své oblíbené nápoje bez obav, že byste je zaměňovali s někým jiným.

Kromě praktických výhod mají naše kvítky pro označení sklenic i estetickou hodnotu. Jejich barevné a živé vzory přidají vašim skleničkám šmrnc a originalitu. Budou vynikajícím doplňkem pro všechny druhy akcí a přidají do nich náladu a zábavu.

Investujte do našich kvítků na označení sklenic a už se nebudete muset obávat zmatku se skleničkami. Budete mít vždy přehled a svou sklenici si už nikdy nespletnete se sklenicí někoho jiného. Vylepšete své společenské události a zajistěte si svůj osobní a nezaměnitelný pohár s našimi kvítky pro označení sklenic!

  • Rozměry: 5.5-9.5 x 5.7-10 cm
  • Počet kusů: 10ks
  • Každý kvítek má jiný vzor
30 podobných produktů ve stejné kategorii