Konfety - Podkovičky, zlaté 15g

Podkova je univerzálním symbolem štěstí a prosperity. Ať už slavíte svatbu, narozeniny nebo novoroční párty, naši konfety zaručují, že do vaší události přinesou pozitivní energii a příjemnou atmosféru.

40 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

KONS4-019

5904555035904

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL25.10.
Osobní odběr – Zásilkovna28.10.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představte si svou oslavu posypanou zlatou září! Oslava, na kterou se bude dlouho vzpomínat, začíná malými detaily, které má velký dopad. Představujme vám naše zlaté foliové konfety ve tvaru podkovy – perfektním způsobem, jak přidat nádech luxusu a štěstí do každé příležitosti.

Proč právě tyto konfety? Symbol štěstí: Podkova je univerzálním symbolem štěstí a prosperity. Ať už slavíte svatbu, narozeniny nebo novoroční párty, naši konfety zaručují, že do vaší události přinesou pozitivní energii a příjemnou atmosféru.

Zlatá barva je synonymem bohatství, úspěchu a elegance. Tyto konfety sametově září a snadno upoutají pozornost každé osoby, která projeví zájem o detaily. Jejich lesk a šarm vytvoří nezapomenutelný dojem a dodají vašim fotkám nádherný vizuální efekt.

Naše konfety jsou vyrobeny z kvalitní fólie, která je odolná a snadno se neroztrhne. To znamená, že se nerozpadnou při sebemenším kontaktu, čímž zajistíte, že oslavu zdobí jen to nejlepší.

Výhody použití našich konfet:

  • Jednoduché použití: Balení obsahuje 15 gramů zlatých konfet, které můžete jednoduše rozptýlit prakticky kdekoli – na stoly, podlahu nebo jejich zapojením do balonků či konfety delíry.
  • Univerzálnost: Hodí se pro jakoukoli příležitost, od intimních rodinných posezení po extravagantní společenské události.
  • Skvělý doplněk: Snadno kombinujte s jinými dekoracemi. Zlaté konfety přidají tu správnou jiskru do jakéhokoli barevného schématu a výrazně zlepší celkový vzhled vašich prostor.

Specifikace:

  • Barva: zlatá
  • Balení: 15g
  • Tvar: podkova
30 podobných produktů ve stejné kategorii