Puzzle v dřevěné krabičce - Slovensko - Vojenská technika

Dřevěné skládačky jsou výborným tipem na dar pro každého nadšence, který rád objevuje historickou a moderní vojenskou techniku ​​– tanky, děla, letadla a stíhačky.

1 185 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

PDK14

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.07.
Osobní odběr – Zásilkovna09.07.
Popis výrobku
Popis výrobku

Dřevěné skládačky jsou výborným tipem na dar pro každého nadšence, který rád objevuje historickou a moderní vojenskou techniku ​​– tanky, děla, letadla a stíhačky. Skládačka nabízí různé možnosti použití; nejenže si ji můžete pověsit na zeď jako ozdobu, ale výborně poslouží i jako znalostní hra a zábava pro všechny věkové kategorie. Jednotlivé díly jsou pečlivě vyrobeny z topolové překližky o tloušťce 4 mm, bez povrchové úpravy. Každý kus je přesně vyřezaný, gravírovaný a ručně opracovaný. Balení obsahuje 12 pečlivě ručně opracovaných dílů s příslušným gravírováním, které jsou slepeny lepidlem na dřevo.


Doporučení: Balení i skládačky jsou bez povrchové úpravy, proto je nedoporučujeme vystavovat vlhkému prostředí nebo přímému slunečnímu záření. Materiál není odolný vůči otěru, proto je třeba se skládačkou zacházet velmi opatrně, aby nedošlo k mechanickému poškození.

Stručný přehled produktu:

  • Rozměry složená skládačka: 730 x 345 mm
  • Rozměry dřevěné krabičky: 210 x 150 x 90 mm
  • Vhodné pro dospělé a děti od 8 let
  • Materiál: Topolová překližka
  • Tloušťka překližky: 4 mm

Vyrobeno na Slovensku

30 podobných produktů ve stejné kategorii