Puzzle v dřevěné krabičce - Slovensko - Herbář

Dřevěné puzzle jsou výborným tipem na dárek pro každého nadšence přírody, který se rád věnuje tvorbě vlastního Herbáře bylinek a zdravému životnímu stylu. 

1 185 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

PDK16

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.07.
Osobní odběr – Zásilkovna09.07.
Popis výrobku
Popis výrobku

Dřevěné puzzle jsou výborným tipem na dárek pro každého nadšence přírody, který se rád věnuje tvorbě vlastního Herbáře bylinek a zdravému životnímu stylu. Puzzle nabízejí mnoho možností využití – nejenže si je můžete pověsit na zeď jako dekoraci, ale také skvěle poslouží také jako naučná hra a zábava pro lidi všech věkových kategorií. Každý díl je precizně vyroben z topolové překližky o tloušťce 4 mm, bez povrchové úpravy. Jednotlivé kousky jsou pečlivě vyřezané, gravírované a ručně opracované. Balení obsahuje 12 pečlivě ručně opracovaných dílů s příslušným gravírováním, které jsou slepeny dřevěným lepidlem.
Doporučení: Krabička i puzzle jsou bez povrchové úpravy, proto je nedoporučujeme vystavovat vlhkému prostředí ani přímému slunečnímu záření. Materiál není odolný vůči otěru, takže při manipulaci se skládačkou je třeba postupovat velmi opatrně, aby nedošlo k mechanickému poškození.

Stručný přehled produktu:

  • Rozměry složená skládačka: 730 x 345 mm
  • Rozměry dřevěné krabičky: 210 x 150 x 90 mm
  • Vhodné pro dospělé a děti od 8 let
  • Materiál: Topolová překližka
  • Tloušťka překližky: 4 mm

Vyrobeno na Slovensku

30 podobných produktů ve stejné kategorii