Hačkovaná hračka - Kocourek Félix 34cm Zvětšit

Hačkovaná hračka - Kocourek Félix 34cm

Pamatujete si na svého oblíbeného plyšáka z dětství? Ta měkká hračka, která byla při vás ve vašem smutku, radosti a všech těch vzácných momentů? Plyšové hračky nejsou jen obyčejné kousky textilu a výplně. Jsou to věrní kamarádi.

1 050 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

HHOM-1

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.09.
Osobní odběr – Zásilkovna25.09.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pamatujete si na svého oblíbeného plyšáka z dětství? Ta měkká hračka, která byla při vás ve vašem smutku, radosti a všech těch vzácných momentů? Plyšové hračky nejsou jen obyčejné kousky textilu a výplně. Jsou to věrní kamarádi, kteří v dětech vzbuzují bezpečí, podporují tvořivost a rozvíjejí emocionální inteligenci. Plyšák je prvním přítelem každého dítěte - je to něco víc než jen hračka, je to společník na celý život.

Šedý kocourek, který má na sobě modro-bílé proužkové tričko, červený noštek, klobouček a milý úsměv, se rychle stane oblíbeným společníkem vašich dětí. Jeho měkký a hebký povrch je příjemný na dotek, což jej činí ideálním pro mojkání a objímání. Tento malý přítel není jen pro děti; jeho šarm a přátelský vzhled si zamilují i ​​dospělí milovníci zvířat.

Objevte kouzlo dětských snů a potěšte své nejmenší naším jedinečným Háčkovaným kocourkem. Udělejte radost sobě a svým blízkým hračkou, která opravdu těší a přináší radost na každý den. Neváhejte a objednejte si tuto rozkošnou hračku ještě dnes!

S láskou a odhodláním tvořeno

Náš Háčkovaný kocourek není jen další produkt z výrobní linky. Každý jeden kousíček této hračky je výsledkem pečlivé a oddané práce Mišky, která  vedle práce věnuje každý volný okamžik svému řemeslu. Miška ví, že každé jedné hračce věnuje mnoho hodin svého času. Upírá svůj zrak na detail, pracuje s každým centimetrem, jen aby mohla do rukou vašich dětí vložit něco opravdu výjimečného. Její odhodlání a vášeň jsou ukryty v každém očku, každém stehu, každém barevném copánku. Pro Mišku je každý plyšáček symbolem radosti, štěstí a pýchy, protože ví, že její práce rozdává úsměvy.

Slovenský, lokální a unikátní

V dnešním globalizovaném světě si více ceníme domácích produktů. Naše Háčkované plyšáky nejsou výjimkou. Jsou vyráběny s láskou přímo na Upírá svůj zrak na detail, pracuje s každým centimetrem,a přispíváme k růstu naší ekonomiky. Každý plyšák nese razítko kvality a autenticity naší krásné krajiny. Koupí této hračky podporujete nejen Mišku a další lokální výrobce, ale také udržujete tradice a řemesla, která mají hluboké kořeny v naší kultuře.

Specifikace:

  • Rozměry:
    • celková délka: 34cm
    • délka těla: 25cm
    • délka rukou: 13cm
    • délka nohou: 10cm
    • délka ocasu: 14cm
    • Klobouček: průměr 7cm
  • Barva: šedá, modro-bílé "tričko", bílý klobouk, červený nos
  • Bezpečnostní oči

Použití a péče - Kocour Félix je nejen krásny, ale také prakticky. Můžete ho snadno čistit ručním praním v chladné vodě s jemným pracím prostředkem. Nezapomeňte nechat uschnout na vzduchu pro zachování jejího krásného vzhledu.

Proč si zamilujete Kocoura Félixe?

  1. Ručně vyrobená kvalita: Každý kocourek Vlasatá Líza je pečlivě háčkován s láskou a precizností. Ručně vyrobené hračky nabízejí vyšší úroveň detailů a kvality, kterou nenajdete u masově vyráběných produktů.
  2. Bezpečné materiály: Používáme pouze hypoalergenní a bezpečné příze, které jsou jemné k dětské pokožce. Nemusíte se obávat žádných nebezpečných chemikálií nebo škodlivých látek.
  3. Stimuluje představivost: Kocour Félix není jen hračka, ale také společník na dobrodružství. Vaše děťátko s její pomocí zažije nesčetné příběhy plné fantazie a kreativity.
  4. Rozvíjí emocionální dovednosti: Tvorba přátelství s kocourem Felixem napomáhá dětem rozvíjet emocionální a sociální dovednosti. Děti se učí o péči, odpovědnosti a empatii.
  5. Perfektní dárek: Ať už hledáte ideální dárek k narozeninám, svátkům nebo jen proto, že chcete potěšit, Kocour Félix je volba, která rozjasní každý den.


Odpovědi na Vaše dotazy:

  1. Je vhodná pro malé děti? Ano, Kocour Félix je bezpečný pro děti všech věkových kategorií. Pro děti do 3 let doporučujeme hračku používat pod dohledem dospělých. Očka má bezpečnostní.
  2. Můžu ji prát v pračce? Doporučujeme ruční praní pro zachování nejlepší kvality a vzhledu.
  3. Je vhodná i pro alergiky? Ano, používané materiály jsou hypoalergenní a bezpečné pro citlivou pokožku.
30 podobných produktů ve stejné kategorii