Kabelová sluchátka - Lightening

Pohodlná sluchátka do uší vám zpříjemní každý okamžik života! Ať už jde o pohodovou procházku po městě nebo dlouhé hodiny v práci! Jednoduchý design a klasická barva se perfektně hodí ke každému outfitu!

150 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

5322

5903039730755

Popis výrobku
Popis výrobku

Pohodlná sluchátka do uší vám zpříjemní každý okamžik života! Ať už jde o pohodovou procházku po městě nebo dlouhé hodiny v práci! Jednoduchý design a klasická barva se perfektně hodí ke každému outfitu! Nejdůležitější je, že sluchátka jsou neskutečně pohodlná. In-ear design a vhodná profilace, díky které se přizpůsobí tvaru ucha. Bezpečně drží a izolují od okolních zvuků. Sluchátka se používají výjimečně jednoduše. Mají Lightning konektor, takže je můžete připojit k jakémukoli zařízení i-Phone a budou okamžitě fungovat.
Dálkové ovládání umístěné na kabelu vám umožní přijmout hovor, zastavit a přehrát hudbu a změnit její hlasitost! Skladbu můžete navíc jednoduše přetočit dozadu, aniž byste museli zařízení vybírat ze sáčku. Kabel je dlouhý 120 cm, takže můžete pohodlně sedět před počítačem nebo strčit telefon do kapsy!

Jak to funguje:
Aby sluchátka fungovala, připojte je do telefonu, poté zapněte Bluetooth a připojte se k zařízení.