Pero injekční stříkačka

Představte si ten moment, kdy vytáhnete naše pero injekční stříkačku a všichni kolem zůstanou v pomykově. Tento jedinečný kousek je nejen praktickým nástrojem pro psaní, ale také výjimečným způsobem, jak si získat pozornost a vykouzlit úsměv na tváři. Je to perfektní způsob, jak nachytat učitele, spolužáky, kamarády či kolegy z práce.

45 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

471727

5907609471727

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL23.10.
Osobní odběr – Zásilkovna24.10.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představte si ten moment, kdy vytáhnete naše pero injekční stříkačku a všichni kolem zůstanou v pomykově. Tento jedinečný kousek je nejen praktickým nástrojem pro psaní, ale také výjimečným způsobem, jak si získat pozornost a vykouzlit úsměv na tváři. Je to perfektní způsob, jak nachytat učitele, spolužáky, kamarády či kolegy z práce. Skutečně realistický vzhled naplněné červené tekutiny zaručuje, že si pero snadno spletete se skutečnou injekční stříkačkou.


Ideální dárek pro zdravotníky: Myslíte na originální dárek pro zdravotní sestru, lékaře nebo jiný zdravotnický personál? Naše pero injekční stříkačka je skvělou volbou! Je to nejen praktický nástroj, ale také symbol jejich práce a odhodlání. Každý zdravotník ocení tento jedinečný dárek, který mu připomene jeho hrdinskou práci a zároveň přinese nezapomenutelné chvíle smíchu.


Jednoduchá výměna náhradní tuhy: Nemusíte se obávat, pokud vám dojde tuha. Náhradní tuhu lze zakoupit v každém papírnictví, což činí z našeho pera dlouhodobě udržitelný nástroj. Stačí si pořídit náhradní modrou tuhu a můžete pokračovat v psaní bez jakýchkoli omezení.


Stručný přehled:

  • Rozměry: 13 x 1,2 x 1,2 cm
  • Materiál: plast
  • Barva tekutiny uvnitř stříkačky: červená
  • Barva tuhy: modrá