Hačkovaná hračka - Pejsek Daisy 28cm Zvětšit

Hačkovaná hračka - Pejsek Daisy 28cm

Pamatujete si na svého oblíbeného plyšáka z dětství? Ta měkká hračka, která byla při vás ve vašem smutku, radosti a všech těch vzácných momentů? Plyšové hračky nejsou jen obyčejné kousky textilu a výplně. Jsou to věrní kamarádi.

875 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

HHOM-6

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL04.07.
Osobní odběr – Zásilkovna05.07.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pamatujete si na svého oblíbeného plyšáka z dětství? Ta měkká hračka, která byla při vás ve vašem smutku, radosti a všech těch vzácných momentů? Plyšové hračky nejsou jen obyčejné kousky textilu a výplně. Jsou to věrní kamarádi, kteří v dětech vzbuzují bezpečí, podporují tvořivost a rozvíjejí emocionální inteligenci. Plyšák je prvním přítelem každého dítěte - je to něco víc než jen hračka, je to společník na celý život.

Pejsek Daisy je nádhernou hačkovanou hračkou, která okamžitě okouzlí svým roztomilým vzhledem. milý výraz na tváři, který je doplněn růžovým noškem, což jí dodává přátelský a něžný vzhled. Daisy má roztomilá očka, která jsou živá a veselá, a růžové šaty, které se dají svléknout, což umožňuje zábavu při převlékání a hře. Její visací ouška dodávají Daisy ještě více šarmu a laskavosti. S její krásnou hnědou barvou srsti a elegantními šaty se stává neodolatelným společníkem pro děti. Daisy přináší radost každému, kdo se s ní setká, a je perfektní kamarádkou na hraní a mazlení. Její měkký a hebký povrch je příjemný na dotek, což jej činí ideálním pro mojkání a objímání. Táto malá přítelkyne není jen pro děti; její šarm a přátelský vzhled si zamilují i ​​dospělí milovníci zvířat.

Objevte kouzlo dětských snů a potěšte své nejmenší naším jedinečným háčkovaným pegasem. Udělejte radost sobě a svým blízkým hračkou, která opravdu těší a přináší radost na každý den. Neváhejte a objednejte si tuto rozkošnou hračku ještě dnes!

S láskou a odhodláním tvořeno

Naše háčkovaná Líza není jen další produkt z výrobní linky. Každý jeden kousíček této hračky je výsledkem pečlivé a oddané práce Mišky, která  vedle práce věnuje každý volný okamžik svému řemeslu. Miška ví, že každé jedné hračce věnuje mnoho hodin svého času. Upírá svůj zrak na detail, pracuje s každým centimetrem, jen aby mohla do rukou vašich dětí vložit něco opravdu výjimečného. Její odhodlání a vášeň jsou ukryty v každém očku, každém stehu, každém barevném copánku. Pro Mišku je každý plyšáček symbolem radosti, štěstí a pýchy, protože ví, že její práce rozdává úsměvy.

Slovenský, lokální a unikátní

V dnešním globalizovaném světě si více ceníme domácích produktů. Naše háčkované plyšáky nejsou výjimkou. Jsou vyráběny s láskou přímo na Upírá svůj zrak na detail, pracuje s každým centimetrem,a přispíváme k růstu naší ekonomiky. Každý plyšák nese razítko kvality a autenticity naší krásné krajiny. Koupí této hračky podporujete nejen Mišku a další lokální výrobce, ale také udržujete tradice a řemesla, která mají hluboké kořeny v naší kultuře.

Specifikace:

  • Rozměry:
    • celková délka: 28cm
    • délka hlavy a těla: 20cm
    • délka rukou: 9cm
    • délka nohou: 8cm
  • Barva: hnedá, ružove šatičky
  • Bezpečnostní oči

Použití a péče - Pejsek Daisy je nejen krásna, ale také prakticka. Můžete ji snadno čistit ručním praním v chladné vodě s jemným pracím prostředkem. Nezapomeňte nechat uschnout na vzduchu pro zachování jejího krásného vzhledu.

Proč si zamilujete Pejsek Daisy?

  1. Ručně vyrobená kvalita: Každá Pejsek Daisy je pečlivě háčkována s láskou a precizností. Ručně vyrobené hračky nabízejí vyšší úroveň detailů a kvality, kterou nenajdete u masově vyráběných produktů.
  2. Bezpečné materiály: Používáme pouze hypoalergenní a bezpečné příze, které jsou jemné k dětské pokožce. Nemusíte se obávat žádných nebezpečných chemikálií nebo škodlivých látek.
  3. Stimuluje představivost: Pejsek Daisy není jen hračka, ale také společník na dobrodružství. Vaše děťátko s její pomocí zažije nesčetné příběhy plné fantazie a kreativity.
  4. Rozvíjí emocionální dovednosti: Tvorba přátelství s Pejskem Daisy napomáhá dětem rozvíjet emocionální a sociální dovednosti. Děti se učí o péči, odpovědnosti a empatii.
  5. Perfektní dárek: Ať už hledáte ideální dárek k narozeninám, svátkům nebo jen proto, že chcete potěšit, Pejsek Daisy je volba, která rozjasní každý den.


Odpovědi na Vaše dotazy:

  1. Je vhodná pro malé děti? Ano, je bezpečný pro děti od 3let. Pro děti do 3 let nedoporučujeme hračku používat kvůli knoflíkům na šlích. Hračku lze použít i pro mladší děti, avšak je třeba medvídkovi svléknout traky. Očka má bezpečnostní.
  2. Můžu ji prát v pračce? Doporučujeme ruční praní pro zachování nejlepší kvality a vzhledu.
  3. Je vhodná i pro alergiky? Ano, používané materiály jsou hypoalergenní a bezpečné pro citlivou pokožku.
30 podobných produktů ve stejné kategorii