Hačkovaná hračka - Zajíček Lili 30cm Zvětšit

Hačkovaná hračka - Zajíček Lili 30cm

Pamatujete si na svého oblíbeného plyšáka z dětství? Ta měkká hračka, která byla při vás ve vašem smutku, radosti a všech těch vzácných momentů? Plyšové hračky nejsou jen obyčejné kousky textilu a výplně. Jsou to věrní kamarádi.

875 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

HHOM-7

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL04.07.
Osobní odběr – Zásilkovna05.07.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pamatujete si na svého oblíbeného plyšáka z dětství? Ta měkká hračka, která byla při vás ve vašem smutku, radosti a všech těch vzácných momentů? Plyšové hračky nejsou jen obyčejné kousky textilu a výplně. Jsou to věrní kamarádi, kteří v dětech vzbuzují bezpečí, podporují tvořivost a rozvíjejí emocionální inteligenci. Plyšák je prvním přítelem každého dítěte - je to něco víc než jen hračka, je to společník na celý život.

Zajíček Lili je nádhernou hačkovanou hračkou, která okamžitě okouzlí svým roztomilým vzhledem. milý výraz na tváři, který je doplněn růžovým noskem a růžovými líčky, což jí dodává přátelský a něžný vzhled. Lili má roztomilá očka, která jsou živá a veselá, a nosí růžové šaty, které se dají svléknout, stejně jako její čelenka. Je naprosto rozkošná se svými růžovými botičkami, které krásně doplňují celé její oblečení. Její ouška přidávají Lili ještě větší šarm a laskavost. S krásnou hnědou barvou její srsti a elegantními šaty, čelenkou a botičkami se stává neodolatelným společníkem pro děti.

Zajíček Lili přináší radost a něžnost každému, kdo se s ní setká, a je perfektní kamarádkou na hraní a mazlení. Tvář této jedinečné hačkované hračky je plná laskavosti a něhy. Má roztomilý výraz, který vždy vykouzlí úsměv na tváři. Stačí jediný pohled a hned si ji zamilujete. Její měkký a hebký povrch je příjemný na dotek, což jej činí ideálním pro mojkání a objímání. Táto malá přítelkyne není jen pro děti; její šarm a přátelský vzhled si zamilují i ​​dospělí milovníci zvířat.

Objevte kouzlo dětských snů a potěšte své nejmenší naším jedinečným háčkovaným pegasem. Udělejte radost sobě a svým blízkým hračkou, která opravdu těší a přináší radost na každý den. Neváhejte a objednejte si tuto rozkošnou hračku ještě dnes!

S láskou a odhodláním tvořeno

Naše háčkovaná Líza není jen další produkt z výrobní linky. Každý jeden kousíček této hračky je výsledkem pečlivé a oddané práce Mišky, která  vedle práce věnuje každý volný okamžik svému řemeslu. Miška ví, že každé jedné hračce věnuje mnoho hodin svého času. Upírá svůj zrak na detail, pracuje s každým centimetrem, jen aby mohla do rukou vašich dětí vložit něco opravdu výjimečného. Její odhodlání a vášeň jsou ukryty v každém očku, každém stehu, každém barevném copánku. Pro Mišku je každý plyšáček symbolem radosti, štěstí a pýchy, protože ví, že její práce rozdává úsměvy.

Slovenský, lokální a unikátní

V dnešním globalizovaném světě si více ceníme domácích produktů. Naše háčkované plyšáky nejsou výjimkou. Jsou vyráběny s láskou přímo na Upírá svůj zrak na detail, pracuje s každým centimetrem,a přispíváme k růstu naší ekonomiky. Každý plyšák nese razítko kvality a autenticity naší krásné krajiny. Koupí této hračky podporujete nejen Mišku a další lokální výrobce, ale také udržujete tradice a řemesla, která mají hluboké kořeny v naší kultuře.

Specifikace:

  • Rozmery:
    • celková dĺžka: 30cm
    • dĺžka hlavy a tela: 20cm
    • dĺžka rúk: 6cm
    • dĺžka nôh: 9cm
  • Farba: hnedá, ružové oblečenie
  • Bezpečnostné oči

Použití a péče - Zajíček Lili je nejen krásna, ale také prakticka. Můžete ji snadno čistit ručním praním v chladné vodě s jemným pracím prostředkem. Nezapomeňte nechat uschnout na vzduchu pro zachování jejího krásného vzhledu.

Proč si zamilujete Zajíček Lili?

  1. Ručně vyrobená kvalita: Každá hračka je pečlivě háčkována s láskou a precizností. Ručně vyrobené hračky nabízejí vyšší úroveň detailů a kvality, kterou nenajdete u masově vyráběných produktů.
  2. Bezpečné materiály: Používáme pouze hypoalergenní a bezpečné příze, které jsou jemné k dětské pokožce. Nemusíte se obávat žádných nebezpečných chemikálií nebo škodlivých látek.
  3. Stimuluje představivost: Zajíček Lili není jen hračka, ale také společník na dobrodružství. Vaše děťátko s její pomocí zažije nesčetné příběhy plné fantazie a kreativity.
  4. Rozvíjí emocionální dovednosti: Tvorba přátelství s Zajíčkem Lili napomáhá dětem rozvíjet emocionální a sociální dovednosti. Děti se učí o péči, odpovědnosti a empatii.
  5. Perfektní dárek: Ať už hledáte ideální dárek k narozeninám, svátkům nebo jen proto, že chcete potěšit, Zajíček Lili je volba, která rozjasní každý den.


Odpovědi na Vaše dotazy:

  1. Je vhodná pro malé děti? Ano, je bezpečná pro děti všech věkových kategorií. Pro děti do 3 let doporučujeme hračku používat pod dohledem dospělých. 
  2. Můžu ji prát v pračce? Doporučujeme ruční praní pro zachování nejlepší kvality a vzhledu.
  3. Je vhodná i pro alergiky? Ano, používané materiály jsou hypoalergenní a bezpečné pro citlivou pokožku.
30 podobných produktů ve stejné kategorii